Γιατί Εμάς

Γιατί Να Μας Επιλέξετε

Η απόφαση να προχωρήσετε σε επέμβαση Πλαστικής Χειρουργικής είναι σημαντική. Στο κέντρο μας Savva Plastic Surgery μπορούμε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Ο πλαστικός χειρουργός Δρ. Αδάμος Σάββα εγκύπτει πάνω από κάθε υποψήφια-ο με αφοσίωση και σεβασμό, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθεί στις ανάγκες και τις προσδοκίες σας.

Σας υποδεχόμαστε σε ένα φιλόξενο περιβάλλον, ακούγοντας και καταγράφοντας με κατανόηση και υπομονή ό,τι σας απασχολεί αναφορικά με την αποκατάσταση ή τη βελτίωση κάποιου προβλήματος που μπορεί να σχετίζεται με την εμφάνισή σας ή δυσμορφία σώματος/προσώπου, για να σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση, χωρίς να υποσχόμαστε θαύματα.

Με εμπειρία άνω των 15 ετών στο «Ιατρικό Κέντρο Αθηνών» και «Γενική και Παιδιατρική Κλινική Μητέρα, ‘Ομιλος Υγεία» παρακολουθώντας στενά τις ιατρικές εξελίξεις με αδιάλειπτες συμμετοχές σε σεμινάρια (θεωρητικά και πρακτικής εκπαίδευσης), στο ιατρείο μας εφαρμόζουμε τις πιο ενδεδειγμένες, ασφαλείς και αποτελεσματικές μεθόδους θεραπείας.

Ο Δρ. Αδάμος Σάββα διαθέτει ευρεία εμπειρία σε όλα τα πεδία της επεμβατικής και μη επεμβατικής αισθητικής και επανορθωτικής Πλαστικής χειρουργικής. Η ιατρική ομάδα με την οποία συνεργάζεται, στελεχώνεται από καταρτισμένους και έμπειρους συνεργάτες, τους οποίους εμπιστεύεται χρόνια τώρα.

Κατανοούμε πώς η απόφαση να υποβληθείτε σε μια επέμβαση μπορεί να σας συναρπάζει, αλλά και να σας ανησυχεί ταυτόχρονα. Γι’ αυτό είμαστε ξεκάθαροι και ειλικρινείς από την αρχή, προτείνοντάς σας ένα ρεαλιστικό πλάνο θεραπείας, που θα πραγματοποιήσει τον επιθυμητό σας στόχο, στο μέτρο του εφικτού και του ασφαλούς.

Το προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας να σας απαντήσει αναλυτικά σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε σχετικά με τις θεραπείες που μπορεί να σκέφτεστε. Θα μάθετε τι να περιμένετε πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την επέμβαση. Ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;